fredag 4 november 2011

Roxette

Vi var där igår
Vi var Vip-gäster, inte inbjudna utan vi hade köpt paketet.
Vi gick in VIP-ingången tillsammans med andra kändisar.
Började med en fantastisk buffe med gudomlig mat med gott vin till. Sedan bänkade vi oss på de bästa platserna i Globen och i med öronpropparna.

Förband var Vikunja, ett band från Halmstad.
Roxette spelade mest gamla härliga låtar och några nya, Gessles armviftande när han inte spelar på gitarren är härligt, han står aldrig still. För mig som aldrig sett dem live tidigare var det en härlig upplevelse. Maries väg tillbaka och fina sångprestation, härligt.

Förr i världen så höll alla upp sina tändare på konserter, nu håller alla upp sina mobiltelefoner och filmar. Man såg dessa digitala fönster överallt i folkhavet, bestående av 9681 personer. Kvaliteten på bild och ljud kan ju inte vara någon höjdare, mina bilder blev som de blev.

Så har man också frotterat sig med kändisar, på raden bakom oss satt journalister, programledare och politiker med medföljande livvakter på raden bakom. En programledares fru pratade med hög och gäll röst med sin granne, egenligen borde jag tagit fram bandspelaren eller anteckningsblocket i stället för att sätta i öronpropparna. Jag hade fått en massa information att lämna in till skvallerpressen.
Och ja, Martin Timell busvisslar när han är på konsert.

Vi gick före sista låten, hoppade in i en taxi och åkte hem, klokt av oss eftersom det var tidig uppgång idag. Har aldrig i mitt liv sett så många taxibilar på en och samma gång som utanför Globen, alla 9681 personerna skulle ju hem. Vilket kaos det måste blivit då.





1 kommentar:

  1. Lyckos dig som var på konsert!
    Du kan titta på bilderna från förra åktuern i det blå här:http://hugomamma.blogspot.com/2010/07/hogt-i-det-bla.html
    Vi hade dimma igår och såg inte så långt. Prognosen sa sol....Det är maffigt och läskigt!

    SvaraRadera